Tak Wujud ~


Tak wujud ? Yaaa ! Tu tajuk entry aku untuk kali nih , Sumpah aku cakap . aku rasa tak wujud lansung . macam aku tadak dalam rumah tuu . becoz of what ? becoz of my attitude ? yaa , kadang-ii aku suka buat kepala aku sendiri , itu sebab salah orang lain aku kenaa . aku tak kesah , tapi berpada-ii lhaa . aku tau aku anak sulung . tapi jangan lha letak semua salah atas kepala akuu . 
Aku bukan nak mengeluh or whatt . cuma aku rasa macam not fair , deaorang buat macam aku nih tadak kat umah sama macam aku duduk kat Melaka . Kat Melaka , Melaka lhaa . tapi now aku kat Penang ! Nibong Tebal ! My place ! But how can they do like this to me ? Anank sulung di galakkan hidup berdikari , tapi takkan sebab pasal aku kerja pun buleh jadi isu , aku tauuu , selama aku balik sini , selama aku kerja sini , gaji aku memang susah aku nak bagi kat family akuu , aku bukan taknak bagi , tapi tak berbaloi , gaji aku pun ciput jaa , kalau buleh aku nak bagi sama adil . i'm now i'm not good as ur second daughter ~
takpa lha mak abah , akak akan cuba hidup berdikari tanpa bergantung sangat pada mak abah . akak akan cuba bahagiakan mak abah suatu hari nanti . 

In Sha Allah . Amin .,