07 / 04 / 2014 .


Sekarang ni semua pakat sibuk dengan assignment bagai final project lah . macam-ii benda nak kena setel sebelum final exam . 7 / 4 / 2014 tuh hari bersejarah untuk permulaan bagi segala subjek untuk final exam nanti . Mana nak study mana nak buat final project . Sempat ke nak buat final project , Dah lah bagi nak dekat exam pastu nak kena present lagi . Aduhhh , semak lah dengan lecterur sekrang ni . Dah kelas kejap ade kejap tade , pastu asyik nak salahkan student asyik on off , deaorang tak sedar yang jadul kitaorang berterabur masa sem 2 ni . Mintak-ii lah sem 3 nanti tak macam ni . Ape-ii pon focus untuk final exam mesti ada . Insha Allah pointer buleh maintan . Amin .


Good Luck for me and batch '95 this year . Harap-ii sem ni tak jadi macam sem lepas , Ramai kena tendang . Wish me luck guys . 7 / 4 . 2014 - 21 / 04 / 2014 . Amin .