Unifield Technology College !


Lagi berapa hari nak bergelar student dekat kolej ! Ouchhh . Serious aku tak sangka . Kenapa cepat sangat. Dah la call pun lambat . Takdan seminggu nak persiap segala-galanya . Aku tak tau nak gtaw dea macam mana . And macam mana aku nak mulakan ayat aku yang aku nak gtaw at dea aku nak study dekat Melaka . Berat hati aku ni nak p study kat sana . Tapi nak wat macam mana . Aku p sebab aku nak happykan mak ayah aku . Aku nak tolong depa . Tak salahkan ? Depa dah banyak bawak keluar duet untuk aku walaupun pada mulanya memang aku takmo p sana . Tapi sebab masa depan aku aku p sana .

Macam mana aku nak bagitau dekat si dia ? Berat sangat hati aku ni nak melangkah kaki ke negeri orang . Dah la aku tak kenai orang kat sana . Aku harap satg aku bagitau kat dea , dea tak marah dengan aku . Kalau bule aku nak dia support aku dari belakang walaupun aku jauh dari dia nanti . Aku harap hang takkan lupakan aku nah sayang :*

Dah la aku tak sempat nak jumpa member aku yang bakal balik dari PLKN untuk siri ke2 nih . Haiyaa . Rasa bersalah dengan depa . Apa pun nanti aku balik jugak kann ? Heee . Tapi awai sangat la nak p pun . Adoii . Berat berat berat berat hati nak p ! . Hmm .

Muhammad Nur AlRauf B. Mustafa . Saya sayang awak . Jangan tinggal sayang nah :) 

Sayang Awak SangatSangat !

Kata-kata Dia Akan Ku Ingat Selalu Sayang :*

" Syg jom kita tdq nk x? tdq awai ary ny esk yunx top up kta msg ok. Ap2 pon yunx nak syg taw yg yunx btl2 syg kt syg. Sriuz ny kta aty bkn kta mlut. Aty kta macm ny lps tu aty post g at otak kmudian otak post kt jari srh tekan huruf ini ( I LOVE YOU ) .
Yunx nak brsama dgn syg smpai smpai hjung nafas yunx blh x? Klw bleh ap yg yunx kta tu sila buat call me back.. Yunx harap syg on mcam yunx jgk ok.. Pras rupa tk pnting.. Yg pnting aty ... Syg jhat blh ubah ok.. "


Okayy . Aku dh melalut cerita pasal dia . Hahaha . Biar lahh kann ni cerita aku . Aku tk pksa pn untk hampa baca :) yg penting ak syg dia ni . :) 

K lahh nk out dari sini . Dah nak pukul 3 pagi dh nii . Hee . Stg na teman dia g hospital lak :)  Assalammualaikum .